Back to search
TED (EU)
TENDER
Active
Poland - Electricity - Dostawa energii elektrycznej na okres od 01.01.2027 r. do 31.12.2028 r. dla Miasta Jelenia Góra, jednostek organizacyjnych Miasta Jelenia Góra, instytucji kultury oraz spółek z udziałem Miasta Jelenia Góra
Published 8 Oct 2026
8 Oct 2026
Closed 19 Oct 2026
- Primary CPV
-
09310000 *
Petroleum, fuel, electricity & energy
- Location
- 🇵🇱 Poland
- Value
- No value specified
- Contract
- Not specified
- Contract Types
-
09 *Petroleum, fuel, electricity & energyFull CPV Breakdown
- SME suitable
- Not stated
Publisher Address
Poland · Poland
Contact
Award Criteria
Not specified
- Bidding Documents (platformazakupowa.pl) · Bidding Documents
Related tenders
Miasto Jelenia Góra
All notices from this publisher Same CPV code
09310000 *
All notices with this CPV code
Przedmiotem zamówienia jest dostawa energii elektrycznej na okres od 01.01.2027 r. do 31.12.2028 r. dla Miasta Jelenia Góra, jednostek organizacyjnych Miasta Jelenia Góra, instytucji kultury oraz spółek z udziałem Miasta Jelenia Góra. Zakres zamówienia obejmuje zasilanie w energię elektryczną 463 punktów poboru energii wskazanych w załączniku nr 1 „Wykaz Nabywców i Odbiorców energii elektrycznej” do Tomu III SWZ „Opis przedmiotu zamówienia”. Przewidywana ilość poboru energii elektrycznej w okresie objętym dostawą tj. od dnia 01.01.2027 r. do dnia 31.12.2028 r. wynosi ogółem: 33 619 313 kWh, w tym w grupach taryfowych: 1. B11 - 85 782 kWh, 2. B21 - 4 095 675 kWh, 3. B23 - 14 834 607 kWh, 4. C11 - 3 571 970 kWh, 5. C21 - 2 996 641 kWh, 6. G11 - 515 847 kWh, 7. C12a - 625 781 kWh, 8. C22a - 273 158 kWh, 9. C12b - 6 506 299 kWh, 10. G12 - 72 924 kWh, 11. O12 - 40 629 kWh. Opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Tomie III Specyfikacji Warunków Zamówienia wraz z załącznikami.
Full CPV breakdown
- 09310000 — (primary)
Notice details
- Competition
- Open competition (any supplier can bid)
- Procurement method
- Open procedure
- Notice status
- Active
- Published
- 08 Oct 2026 00:00
- Deadline
- 19 Oct 2026 00:00
- OCID
- ted-693813-2026
Full notice record
16 detailsEverything the publisher included in this notice, organised by section.
Buyer
| Name | Miasto Jelenia Góra |
Organisations
| Name | Miasto Jelenia Góra |
| Role | buyer |
| Address › Country | Poland |
| Address › Region (NUTS) | Poland |
| Contact › Email | zamowieniapubliczne@jeleniagora.pl |
| Link | https://platformazakupowa.pl/pn/jeleniagora |
Tender
| Title | Poland - Electricity - Dostawa energii elektrycznej na okres od 01.01.2027 r. do 31.12.2028 r. dla Miasta Jelenia Góra, jednostek organizacyjnych Miasta Jelenia Góra, instytucji kultury oraz spółek z udziałem Miasta Jelenia Góra |
| Status | active |
| Procedure type | open |
| Procedure | Open procedure |
| Bidding period › End | 2026-10-19 |
| Item › Delivery › Region (NUTS) | Poland |
| Item › Delivery › Country | Poland |
| Document › Document type | Bidding documents |
| Document › Link | https://platformazakupowa.pl/pn/jeleniagora |