Back to search
TED (EU)
TENDER
Active
Poland - Electricity - Zakup energii elektrycznej na potrzeby gminy Brwinów na lata 2027-2029
Published Today
28 Oct 2026
Deadline in 30 days
- Primary CPV
-
09310000 *
Petroleum, fuel, electricity & energy
- Location
- 🇵🇱 Poland
- Value
- €4,055,998
- Contract
- Not specified
- Contract Types
-
09 *Petroleum, fuel, electricity & energyFull CPV Breakdown
- SME suitable
- Not stated
Publisher Address
Poland · Poland
Contact
Award Criteria
Not specified
- Bidding Documents (ugb.ezamawiajacy.pl) · Bidding Documents
Related tenders
Gmina Brwinów
All notices from this publisher Same CPV code
09310000 *
All notices with this CPV code
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup energii elektrycznej na potrzeby: 1.1.Gminy Brwinów dla punktów poboru określonych w formularzach cenowych, stanowiących załączniki nr 1A i nr 1 B do udo oferty, zgodnie z ustawą z dnia 10 kwietnia 1997 r. Prawo energetyczne (t.j. Dz. U. z 2022 r. poz. 1385) oraz wydanych na jej podstawie aktów wykonawczych. 1.1. Łączną ilość energii elektrycznej dostarczonej w okresie realizacji umowy w latach 2026- 2029 dla punktów poboru energii elektrycznej szacuje się na poziomie około 7 461 939 kWh (+/- 10%), w tym: 1) energia rozliczana w strefie szczytowej (grupa taryfowa C12a) – 90 789 kWh, 1) energia rozliczana w strefie pozaszczytowej (grupa taryfowa C12a) – 248 037 kWh, 1) energia rozliczana całodobowo (grupa taryfowa C11o, G11, C11, C21) – 7 123 113 kWh, 1) moc umowna dla wszystkich punktów poboru wynosi łącznie 1 832,8 kW. 1.2.Szczegółowe informacje dot. poszczególnych punktów poboru przedstawione zostały w formularzach cenowych - załącznikach do oferty - nr 1A – zestawienie punktów poboru energii elektrycznej – oświetlenie uliczne, - nr 1B – zestawienie punktów poboru energii elektrycznej – obiekty gminne. 2. Zamawiający nie wymaga od Wykonawcy konieczności odbycia wizji lokalnej lub sprawdzenia przez Wykonawcę dokumentów niezbędnych do realizacji zamówienia dostępnych na miejscu u Zamawiającego.
Full CPV breakdown
- 09310000 — (primary)
Notice details
- Competition
- Open competition (any supplier can bid)
- Procurement method
- Open procedure
- Notice status
- Active
- Published
- 28 Oct 2026 00:00
- Deadline
- 27 Nov 2026 00:00
- OCID
- ted-746581-2026
Full notice record
18 detailsEverything the publisher included in this notice, organised by section.
Buyer
| Name | Gmina Brwinów |
Organisations
| Name | Gmina Brwinów |
| Role | buyer |
| Address › Country | Poland |
| Address › Region (NUTS) | Poland |
| Contact › Email | halina.bak@brwinow.pl |
| Link | www.przetargi.brwinow.pl |
Tender
| Title | Poland - Electricity - Zakup energii elektrycznej na potrzeby gminy Brwinów na lata 2027-2029 |
| Status | active |
| Procedure type | open |
| Procedure | Open procedure |
| Value › Value | £4,055,997.70 |
| Value › Currency | EUR |
| Bidding period › End | 2026-11-27 |
| Item › Delivery › Region (NUTS) | Poland |
| Item › Delivery › Country | Poland |
| Document › Document type | Bidding documents |
| Document › Link | https://ugb.ezamawiajacy.pl |