Back to search
TED (EU)
TENDER
Active
Poland - Electricity, heating, solar and nuclear energy - „Dostawa energii elektrycznej na potrzeby obiektów gminnych oraz oświetlenia ulicznego na terenie Gminy Słomniki w roku 2027”
Published 29 Sep 2026
29 Sep 2026
Closed 21 Oct 2026
- Primary CPV
-
09300000 *
Petroleum, fuel, electricity & energy
- Location
- 🇵🇱 Poland
- Value
- No value specified
- Contract
- Not specified
- Contract Types
-
09 *Petroleum, fuel, electricity & energyFull CPV Breakdown
- SME suitable
- Not stated
Publisher Address
Poland · Poland
Contact
Award Criteria
Not specified
- Bidding Documents (zamowienia.sidaspzp.pl) · Bidding Documents
Related tenders
Gmina Słomniki
All notices from this publisher Same CPV code
09300000 *
All notices with this CPV code
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa energii elektrycznej na potrzeby obiektów gminnych oraz oświetlenia ulicznego na terenie Gminy Słomniki w roku 2027. 2. Przewidywane zużycie w 2027 r. – 1 858 795 kWh. 3. Szczegółowe zestawienie punktów poboru energii elektrycznej stanowi załącznik nr 1 do SWZ. 4. Zamawiający wymaga, aby zgodnie z Uchwała Nr LXXV/1102/23 Sejmiku Województwa Małopolskiego w sprawie zmiany uchwały Nr XXV/373/20 Sejmiku Województwa Małopolskiego z dnia 28 września 2020 r. w sprawie Programu ochrony powietrza dla województwa małopolskiego z dnia 20 listopada 2023 r. (Dz. Urz. Woj. Małop. z 2023 r. poz. 7662) 75% energii elektrycznej dostarczanej do budynków użyteczności publicznej (to jest około: 450 000 kWh) pochodziła ze źródeł odnawialnych. 5. W przypadku wejścia w życie w okresie obowiązywania niniejszej Umowy aktów prawnych uprawniających Zamawiającego do skorzystania z preferencyjnych stawek za cenę energii elektrycznej Wykonawca zobowiązany jest do ich zastosowania stosowanie do przyznanych tymi aktami uprawnień 6. Faktury należy wystawiać dla każdego odbiorcy Zamawiającego oddzielnie z wyszczególnieniem poszczególnych punktów odbioru.
Full CPV breakdown
- 09300000 — (primary)
Notice details
- Competition
- Open competition (any supplier can bid)
- Procurement method
- Open procedure
- Notice status
- Active
- Published
- 29 Sep 2026 00:00
- Deadline
- 21 Oct 2026 00:00
- OCID
- ted-667621-2026
Full notice record
15 detailsEverything the publisher included in this notice, organised by section. Contact details hidden: upgrade to Pro to see
Buyer
| Name | Gmina Słomniki |
Organisations
| Name | Gmina Słomniki |
| Role | buyer |
| Address › Country | Poland |
| Address › Region (NUTS) | Poland |
| Link | https://www.slomniki.pl/ |
Tender
| Title | Poland - Electricity, heating, solar and nuclear energy - „Dostawa energii elektrycznej na potrzeby obiektów gminnych oraz oświetlenia ulicznego na terenie Gminy Słomniki w roku 2027” |
| Status | active |
| Procedure type | open |
| Procedure | Open procedure |
| Bidding period › End | 2026-10-21 |
| Item › Delivery › Region (NUTS) | Poland |
| Item › Delivery › Country | Poland |
| Document › Document type | Bidding documents |
| Document › Link | https://zamowienia.sidaspzp.pl/zamowienia/a6727bc3-516f-4acc-83a0-893f... |